Over Kyrin

Kyrin Hall Ph.D is een gecertificeerde gezondheidscoach werkzaam in Nederland en London.  Ze heeft ruim 8 jaar ervaring in de welness & gezondheid industrie. Haar diensten worden vergoed door zorgverzekeraars.

Als gezondheidsexpert is ze actief in de media. Ze presenteert gezondheidsprogramma’s voor Sky TV, de ACTIVE Channel. Haar shows kunnen wekelijks gezien worden in Engeland. In Amsterdam draagt ze bij aan Ontbijt radio 99.4 FM en Salto TV. Tevens heeft ze artikelen geschreven voor Zest magazine, Men’s Health, Runners World en andere online tijdschriften.

 

Haar eerste boek is gepubliceerd in december 2011.

Kyrin begon haar reis op het gebied van gezondheid, toen een familielid gediagnosticeerd werd met een metabolisch syndroom. Dit was de aanleiding voor haar studie over de relatie tussen dieet, stress en gezondheid.

Nu helpt Kyrin mensen begrijpen hoe voeding en levensstijl keuzes effect hebben op hun gezondheid. Ze helpt mensen hun energie terugkrijgen. Klachten als vermoeidheid, overgewicht, stress, hormonale disbalans, huid problemen, depressie en hoofdpijn kunnen worden verbeterd aan de hand van de juiste voeding en levensstijl keuzes. Kyrin heeft ‘Food Science and Orthomolecular Medicine’ gestudeerd en is een lid van BANT (The British Association for Applied Nutrition and Nutritional Therapy) en de NTC (The Nutritional Therapy Council).

Ze geloofd in functionele voeding om het lichaam te ondersteunen. Als voedsel liefhebber en kenner, met jeugdherinneringen aan de Caribische, Franse en Britse keuken, geloofd ze dat voeding zowel gezond als lekker moet zijn.

Haar tweede passie om mensen te ondersteunen  met hun gezondheid en stress niveau is yoga. Ze is een geavanceerde lerares (SYT) en tevens geregistreerd bij ‘Yoga Alliance UK’ met meer dan 6.000 uur aan yoga instructie. Ze heeft ook yoga gestudeerd in India en California.

Wist je dat Kyrin:

  • De eerste vrouwelijke Cub Trails Marathon winnares in 2007;
  • Lichaam en stuntdubbel was voor Naomi Campbell;
  • Heeft gewerkt voor de Chelsea voetbalclub en meerdere beroemdheden, waaronder  Vialli en Dannii Minogue heeft gecoacht.
  • Gezondheidslezingen geeft aan juridische, marketing en financiële instellingen;
  • Als kind in meerdere TV series en films heeft gespeeld;
  • Heeft geleefd in Canada, Noord-Amerika, Jamaica, Engeland, Nieuw-Zeeland en Azië